Skip Navigation Links

Представники ХДУ долучилися до зустрічі учасників проєкту SMART-PL у Польщі

У Вроцлаві (Республіка Польща) відбулася зустріч за проєктом ERASMUS+ SMART-PL Персоналізована модель навчання студентів на основі віртуального навчального середовища інтелектуального репетиторства «Навчання без обмежень».

14 липня 2023 р.

Нагадаємо, що SMART-PL – це 3-річний проєкт, спрямований на впровадження моделі персоналізованого навчання на основі віртуального навчального середовища інтелектуального репетиторства «Навчання без обмежень».

Проєкт розділений на 7 робочих груп, що пов’язані із сприянням співпраці партнерів для впровадження європейського досвіду персоналізованого навчання; удосконалення освітніх програм університетів; підвищення прозорості та зрозумілості навчання та оцінювання для студентів (зокрема результатів неформальної освіти), зменшення хвилювання студентів за свій професійний досвід та формування впевненості в досягненні ефективних результатів; підвищення якості навчальних матеріалів; сприяння мобільності студентів, зокрема у віртуальному режимі, на рівні університету/країни, між університетом/країною); створення додаткових можливостей для здобуття вищої освіти.

Присутніми на зустрічі були представники партнерів проєкту, а саме:

Від Херсонського державного університету на зустрічі були присутні керівниця відділу міжнародних ініціатив та проєктної діяльності Євгенія Ревенко і керівниця відділу забезпечення якості освіти Тетяна Черкашина.

У межах зустрічі проводилися тренінги за темами:

  • розвиток навичок співробітників;
  • менеджмент індивідуальних талантів на основі проблемного навчання (problem-basedlearning);
  • мікрокваліфікації для студентів;
  • система тьюторінгу;
  • презентація Центру вдосконалення викладання;
  • особливі потреби студентів;
  • відвідування лабораторій

А також відбулась презентація інфраструктури університету.

Це була перша офлайн учасників проєкту, що дала можливість познайомитися особисто та обговорити питання щодо перебігу його реалізації.

 Інформацію надано відділом міжнародних ініціатив та проєктної діяльності ХДУ

Опублікувати на Twitter Опублікувати на  Facebook Опублікувати на LinkedIn telegram viber

Можливості: Версія для друкуВерсія для друку Відправити другуВідправити другу