Skip Navigation Links

У ХДУ відбулося засідання НМР

25 квітня у Херсонському державному університеті, на платформі ZOOM, відбулося засідання науково-методичної ради університету під головуванням проректорки з навчальної та науково-педагогічної роботи, голови науково-методичної ради Дар’ї Мальчикової.

27 квітня 2024 р.

Засідання відбулося із запрошенням проректорки з міжнародної, соціально-гуманітарної й науково-педагогічної роботи Алли Цапів, відповідального секретаря приймальної комісії Юрія Юрчука, керівниці відділу Приймальна комісія Надії Стародубець, деканів, гарантів освітніх програм, помічників деканів з якості освіти.

На початку засідання відповідальний секретар приймальної комісії Юрій Юрчук надав роз’яснення про підготовку до вступної кампанії 2024 року. Присутні обговорили цьогорічні нововведення.

Проректорка з міжнародної, соціально-гуманітарної й науково-педагогічної роботи Алла Цапів та завідувачка кафедри педагогіки, психології й освітнього менеджменту імені проф. Є. Петухова Людмила Пермінова проінформували про підготовку здобувачів першого (бакалаврського) рівня до Єдиного вступного іспиту з іноземної мови (ЄВІ) та Єдиного фахового вступного випробування з педагогіки та психології (ЄФВВ). Вони ознайомили присутніх з календарним планом організації та проведення у 2024 році вступних випробувань до магістратури / аспірантури та графіком проведення консультацій зі складання тестів.

Керівниця навчального відділу Вікторія Яценко проінформувала про завершення ІІ семестру 2023/2024 навчального року.

На засіданні було рекомендовано до затвердження вченою радою результатів голосування щодо обрання вибіркових компонент/сертифікатних програм циклів загальної/фахової підготовки здобувачами першого (бакалаврського), другого (магістерського), третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти денної та заочної форм навчання на 2024/2025 навчальний рік.

Керівниця відділу забезпечення якості освіти Тетяна Черкашина надала інформацію про результати зимової заліково-екзаменаційної сесії 2023/2024 навчального року. Вона ознайомила присутніх із загальними результатами сесії, графіками динаміки показників якості та успішності знань. Присутні на засіданні обговорили внесення змін у Положення про сертифікатні програми в Херсонському державному університеті. Прийнято рішення рекомендувати до розгляду та затвердження вченою радою університету проєкту Положення зі змінами.

З метою отримання рекомендаційного грифу вченої ради Херсонського державного університету на засіданні було прийнято рішення рекомендувати 4 навчальних та навчально-методичних видання до розгляду на вченій раді університету.

Інформацію надано Навчально-методичним відділом

Опублікувати на Twitter Опублікувати на  Facebook Опублікувати на LinkedIn telegram viber

Можливості: Версія для друкуВерсія для друку Відправити другуВідправити другу